Akp algı operasyonlarına, 5 yaş ve daha altına hitap eden çizgi filmlerle devam ediyor.

3669 izlenme 01 Mart 2022
Reklamlar
Akp algı operasyonlarına devam ediyor. Çizgi filmle 6 partiyi hedef alırken, çizgi filmin zeka düzeyinin 5 yaş ve daha altına hitap ettikleri görülürken sosyal medyadan tepkiler gecikmedi.

Bir vatandaş: 'Bunları seyrederek mi seviniyorsunuz? Böyle animasyon saçmalıkları ile milleti kandıramazsıniz! Asıl İmralı ile pazarlık yapanlar kimler? İmralinin sözcülüğünü yapanlar kimler? Böyle algı oyunları ile artık milletin gözünü boyayamazsiniz' derken,

Başka bir vatandaş ise: ''Animasyonu da kesin bizim vergilerle yapmışsınızdir. Alıştınız babanızın çiftliği nasıl olsa, yıllarca ağlayan mücahitler, Beytulmala çöken haramiler gibi, yiyin babam yiyin, aksirana tiksirana kadar yiyin, bunca ağlama, mağduriyet çeşmenin başını tutmak içinmiş meğerse'' diye cevap verdi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Avrupada İnsanların Açlıktan Öldüğünü İleri Süren Gurbetçi, Muhabiri Çileden Çıkardı Bir Öğrenci İstiklal marşı okunurken Göktürk Bayrağı Açınca okul yöneticisi tepki gösterdi. Hukukçu Ersan Şen: ''Bize de, bizi yönetenlere de yazıklar olsun'' Kader Planına İnanmış Tayyip'in Cuma Konvoyu.