Gümüşhane'nin Kelkit İlçesinde, Bölgesel Amatör Ligi 3'üncü Grup'ta oynanan Kelkit Belediye Hürriyetspor Artvin Hopaspor karşılaşması sonrası olaylar çıktı.
20 yenilen Kelkit Belediye Hürriyetspor'un taraftarı, Hopasporlu futbolcuları taşıyan otobüse taşlı saldırıda bulundu. Bir futbolcu taşına isabet eden taşla kafasından yaralanırken Hopaspor kafilesi çevik kuvvet polislerinin aldığı güvenlik önlemleri altında ilçe dışına çıkarıldı.

Kelkit İlçe Stadı'nda oynanan ve Artvin Hopaspor'un 20 kazandığı maç sonrası olaylar çıktı. Bir grup taraftar Hopasporlu teknik heyet ve futbolcuları taşıyan otobüsü taşlı saldırıda bulundu.
Polis ve jandarma ekiplerinin gruba müdahale ettiği olaylarda Hopasporlu bir futbolcu isabet eden taş sonucu başından yaralandı Hopaspor kafilesini taşıyan otobüste ağır hasar meydana geldi.
Hopasporlu kafilesi çevik kuvvet polislerinin aldığı güvenlik önlemleri altında ilçe dışına çıkarıldı.
Polis, saldırgan taraftarların tespit edilmesi için çalışma başlattı.
Togo Kuleleri için yıkım kararı63 izlenme
Oyuncu Ercan Yazgan hayatını kaybetti2092 izlenme
Sözde tasarruf. 2260 adet yeni araç alıyorlar.1229 izlenme
İsrail anlaşmalarının iptali önergesi akepe oylarıyla reddedildi2795 izlenme
Kılıçdaroğlu'na 'Yapmanız gereken neden daha önce CHP'nin önünü açmadım" diye sormak olmalıydı.5017 izlenme
Sevilen sanatçı Volkan Konak'a, sahne aldığı barda, "Sen vatan hainisin" diyen bir kişi ateş açtı2678 izlenme
Hükümetin emekliye zam oyunu3600 izlenme
“Köpekler, öğlen sıcaklığında mutlaka uyurlar ve herkes görür. Ama bu uyutma nedir, kim yapacak, sınırı ne kadar, kaç saat uyutacaklar?”2312 izlenme
TOGG'lara ne oldu? Seçim sonrası yok oldular.
Peker'den 50 tweet, özellikle o akp'li hakkında şok bilgiler verdi: ''Ulan Süleyman Harbiden büyük dümencisin''
‘Love Erdoğan’ pankartlarını kaldıran Selçuk Belediyesi, ilçeyi ‘Tek Sevdamız Atatürk’ afişleriyle donattı
İstanbul seçimini bilen anket şirketinden Erdoğan ve Bahçeli'yi şoka sokacak anket açıklaması