All News
22 Nisan 2021 ( 5475 izlenme )
Reklamlar

Sabancı, Boğaz manzaralı yalısından paylaştı: "Sakın evde sıkıldık demeyin"

Sabancı, Boğaz manzaralı yalısından paylaştı: "Sakın evde sıkıldık demeyin"
Arzu Sabancı, Boğaz manzaralı evinden 'evde kal' çağrısı çağrısı yaptı. Sabancı, "Sakın evde sıkıldık demeyin. Rahat nefes aldığını güne... Evinizde olduğunuza şükrederek, evde kalmaya devam" dedi. Sabancı'nın paylaşımı sosyal medyada tepki topladı.

Sabancı, Boğaz manzaralı yalısından paylaştı: "Sakın evde sıkıldık demeyin"
Arzu Sabancı, sosyal medya hesabından Boğaz manzaralı evinin manzarasının görselini paylaşarak insanlara evde kalma çağrısı yaptı.

Sabancı, paylaşımında şunları ifade etti:

"Aşı da olsanız, hastalığı geçirmiş, antikorunuz da olsa risk her zaman var. Evde kalmaya, işiniz müsaade ediyorsa sokağa çıkmamaya, çift maske ve mesafeye devam... Tam kapanma olmasa bile biz kendi irademizle tam kapanma yapabiliriz...Yaz aylarını, güzel günlerin hayalini kurarak, umudumuzu kaybetmeden... Sakın evde sıkıldık demeyin. Rahat nefes aldığını güne... Evinizde olduğunuza şükrederek, evde kalmaya devam.
Sabancı'nın paylaşımı sosyal medyada tepki çekti.

Bu paylaşımının ardından bazı sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi, işte onlardan bazıları.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Gazeteci Erk Acarer'in Merkez Bankası Başkanı ve Babası Hakkındaki İddiaları Gündemi Değiştirdi. Oğlunun Venezuela'ya Hayır İşleri İçin Gittiğini İleri Sürdü Renkleri birbirine karışan giysi ve çamaşırlarınızı kurtarmak için bir çok yöntem Ekrem İmamoğlu 2. yolsuzluk Dosyasını Açtı. Dosyaya İstanbul Valisinin İzin Vermediği Ortaya Çıktı