Eski Çalışanı Akit'in Kirli Çamaşırlarını Birer Birer Ortaya Dökmeye Başladı

4899 izlenme 25 Ocak 2023
Reklamlar
“AKİT’in merkezinde FETÖ borsası kurdular. Osman Nuri Karahasanoğlu ve Serdar Uslu, FETÖ dosyalarını kapattığı iş adamlarından milyonlarlarca lira aldı.”

Eski Akit TV Ankara Temsilcisi Mehmet Özmen, işten çıkarıldıktan sonra haklarının verilmediği gerekçesiyle Akit hakkında yaptığı ifşaatlara devam ediyor.   Özmen sosyal medya hesabından yayınladığı son video da Akit’e 'FETÖ borsası' suçlaması yöneltti. Özmen, “Akit’in merkezinde FETÖ borsası kurmuşlar" dedi. 'FETÖ borsası' ayağında Osman Nuri Karahasanoğlu ve Serdar Uslu’nun olduğunu öne süren Mehmet Özmen, bir iş insanının 'FETÖ' dosyasının kapatılması karşılığında milyon liralık anlaşma yapıldığını da iddia etti.
Videoların uzun halini Youtube'den izleyebilirsiniz

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Tozkoparan'da Dehşet. Failler Şaşırtmadı. Deniz Çakır olayı ikinci Kabataş iftirasıdır Paylaştığı 11 tweet gündem oldu. Cumartesi Annelerinin 1000. Haftasında Şarkıcı Teoman'ın Destek Amaçlı seslendirdiği eser büyük ilgi gördü