Erzincan'da müftülüğü basan görevlinin ateş açması sonucu İmam ve vaiz öldü

839 izlenme 17 Ağustos 2018
Reklamlar
Erzincan'ın Tercan İlçesinde Müftülüğün aylık olağan toplantısı sırasında içeri giren müftülük çalışanı bir kişinin silahıyla rastgele ateş açması sonucu bir imam ile bir vaiz hayatını kaybetti, 4 imam yaralandı.

Erzincan'ın Tercan ilçesinde, Kaymakamlık binasında imamların aylık olağan toplantısının sürdüğü sırada toplantı salonuna dalan Müftülük personeli Fatih A., elindeki tabancayla dehşet saçtı. Rastgele salondakilere de ateş açan kişinin kurşunlarına hedef olan imamlardan Rasim Kılıç ve vaiz Ersin Kağan öldü, 4 imam da yaralandı.

Video: Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Burhan İŞLEYEN'in açıklaması


Bunlar da İlginizi Çekebilir

Rezalet ötesi. 30 Ağustos'da bile Samsun havalimanında 15 Temmuz propagandası yaptılar İlk günlerde Teğmenlere sahip çıkan akp'li şahıstan U dönüşü ''Vatandaş vesayet mi geliyor?diye duyarlılıklarını dile getirdi''' İran'da bir genç kadın kameranın karşısında dans ettiği için tutuklandı .. Ö. Özel'den, Y. Özdil ve Sözcü'ye tepki. Sunucu da şaştı bu işe