Ereğli'de Ekrem İmamoğlu fırtınası

1275 izlenme 06 Temmuz 2019
Reklamlar
Ekrem İmamoğlu, Karadeniz Ereğli Uluslararası Sevgi Barış Dostluk Kültür ve Sanat Festivali'nde kendisine verilen ''Sevgi, Barış ve Dostluk'' ödülünü, Belediye Başkanı Halil Posbıyık'ın elinden aldı

İmamoğlu, "Bana layık gördüğünüz ödülün karşılığını, İstanbul'da hizmet ederken vermeye söz veriyorum. Adil, bu ülkeye layık, bayrağına, milletine, maneviyatına ve milli duygularına layık bir yönetici olmaya söz veriyorum. Cumhuriyetin ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğime, insanlara eşit fırsatlar tanıyan bir yönetici olmaya söz veriyorum. Türkiye Cumhuriyetinin bir genç evladı olarak, Mustafa Kemal Atatürk'e layık bir yönetici olacağıma söz veriyorum"

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ekrem İmamoğlu: Atatürk Havalimanı'nın heba olmasına izin vermeyeceğiz Fatih Altaylı'dan ilginç Ekrem İmamoğlu Yorumları: ''Akp'nin panik olmasının sebebi bu'' O akp'linin neden BAE'ye gittiğini anlatıp Sedat Peker cephesinden önemli bilgiler verdi. Özgür Özel Provokatör Akepe'liyi Topa Tuttu!