Ankara'da okulda iğrenç olay

2085 izlenme 26 Eylül 2022
Reklamlar
Okul müdürü A.Y., müdür yardımcısı 35 yaşındaki F.R.'ye tacizde bulundu. Okul müdürü hakkında şikayetçi olunması üzerine ortaya çıkan olayda F.R., okul müdürünün kendisine "Bana 'ben senin tazmanya canavarınım, öyle bir hayvan var biliyor musun çiftleşme zamanında eşini inine kapatarak defalarca yapıyor ta ki hamile kalana kadar ben de sana öyle yapacağım, seni bu okula kapattım, sana ben de tecavüz edeceğim" dediğini aktardı. Öte yandan okul müdürü hakkında 16,5 yıla kadar hapis istenirken iğrenç olayın görüntüleri ortaya çıktı.

Ankara'nın Mamak ilçesinde bulunan Şehit Öğretmen Nesrin İnigür İlkokulu müdürü 53 yaşındaki A.Y., iddiaya göre müdür yardımcısı 35 yaşındaki F.R.ye sözlü ve fiziki tacizde bulunmaya başladı.

 A.Y.'nin defalarca karşı koymasına rağmen odasında kapıyı kapatarak rızası dışında kendisine sarılmaya ve dudağından, yanağından ensesinden öpmeye çalıştığını ifade eden F.R., okul müdürü hakkında şikayetçi oldu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Katledilen Sinan Ateş Son Yolculuğuna Uğurlandı. Mhp sessizliğini koruyor Kaftancıoğlu'ndan Erdoğan'a: Camide içki içilmediğini biliyorken bunu iddia eden de kendisiydi Müebbet Hapis Cezam Var Ülkeme Dönmem diyen Suriyeli Ecevit'e dil uzatan akepe'li vekile ağzının payını veren CHP'li Engin Özkoç'a akepe genel başkanı hakaret etti