Anasayfa
28 Ocak 2022 ( 3218 izlenme )
Reklamlar

İki yıl önce 'şükredin' diyen kadın, elektrik faturasına isyan etti

İKİ YIL ÖNCE BUNLARI SÖYLEMİŞTİ    ⬆     ⬆     ⬆

İki yıl önce 'şükredin' diyen kadın, elektrik faturasına isyan etti


İki yıl önce hayat pahalılığından dert yananlara "Şükretmeyi bilin" diyen magazin ünlüsü oyuncu Seray Sever, elektrik faturasından dert yandı.

İki yıl önce 'şükredin' diyen Seray Sever, elektrik faturasına isyan etti
Sunucu ve oyuncu Seray Sever 4 bin 100 TL gelen elektrik faturasını sosyal medyadan paylaştı. Gelen faturaya isyan eden Seray Sever paylaşımında "Ben buna sadece oha diyorum. 150 metrekare eve gelen fatura" ifadelerini kullandı.

Sever'in isyanı, akıllara iki yıl önceki sözlerini getirdi. Seray Sever, hayat pahalılığından şikayet edenlere kızarak "En azından yukarıda savaş uçakları uçmuyor, bombalar patlamıyor.Yanında insanlar ölmüyor. Vatanındasın birazcık da şükretmeyi bilmesi lazım... En azından sağlıklısın. Çalışırsın kazanırsın; millet işi de beğenmiyor. O ucuz bu pahalı; üretirsin kardeşim! Fasulye pahalı! Pahalıysa pahalı ne yapacaksın fasulye yemeyeceksin o zaman ucuz sebze yiyeceksin..." demişti.

Gülse Birsel de 2 bin 550 liralık faturayı “Ben de kira tadında elektrik faturamı arz edeyim” ifadeleriyle paylaşmıştı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Mhp'den U dönüşü: Emeklilikte yaşa takılanlar önergesi reddedildi Çiftlikbank üyelerine ses kaydı yolladı: 'Şirketi dolandırdılar bütün ödemeleri bitcoin ile yapacağım' Büyük sürpriz diye duyurmuştu. Kırmızı kart göstermek olduğu ortaya çıktı Gericiler, Bingöl'de Tekbir Getirerek Polise Saldırdı.