Anasayfa
06 Şubat 2025 ( 57 izlenme )
Reklamlar

Depremin ardından böyle demişti: Afet evleri bir yılda tamamlanamaz diyorlar, tamamlanacak.

Hatay'daki konutlarla ilgili mesaj: Afet evleri bir yılda tamamlanamaz diyorlar, tamamlanacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı,  6 Şubat'ta Kahramanmaraş depremlerinin vurduğu Hatay'da kalıcı afet sığınaklarının inşaatının bir yıl içinde tamamlanacağını bildirdi.

Bakanlık kurumu, Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen Hatay'da kalıcı afet sığınakları inşa edilmesini sosyal medya hesabından paylaştı.

Kalıcı afet evlerinin hızla arttığını ileri süren akp'li, "Neymiş? Afet evleri bir yılda tamamlanamazmış, tamamlanacak" dedi.


Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kemal Kılıçdaroğlu, "Vatanı sandıkta teslim etmeyiz' diyen karanlık oluşuma cevap verdi. Tehlikenin Boyutları Bildiğinizin Çok Ama Çok Ötesinde (9 farklı görüntü) Sokak Röportajına konuşan vatandaş: "Namaza duruyorum ne okuduğumu bilmiyorum. Borçları düşünmekten. Ama biz bunu oy vererek hak ettik." Ali Babacan'dan Kılıçdaroğlu'na: 'Sayın C.Başkanımıza, yapacağı ilk konuşmada 'Ey basın mensuplarımız, yazarlarımız, düşünürlerimiz, artık özgürsünüz' demesini önereceğim."