'Kelime Oyunu' isimli yarışma programının sunucusu Ali İhsan Varol hakkında eşine şiddet uyguladığı iddiasıyla 3.5 yıl hapis istemiyle iddianame hazırlandı. Konuya ilişkin olarak sosyal medya hesabından açıklama yapan Varol, "Böyle bir iftiraya karşı sessiz kalınamaz. Konuşsam da kadının beyanı esastır" dedi.
Bir gazetenin haberine göre, İstanbul Ailenin Korunması Bürosu tarafından başlatılan soruşturma tamamlandı.
İddianameyi kabul eden Asliye Ceza Mahkemesi, Ali İhsan Varol'un 3.5 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanmasına karar verdi
Varol'un eşi Ayşe Varol, Aralık'ta Sarıyer Polis Merkezi'ne giderek eşinin kendisine önce hakaret ettiğini, ardından da yumruk attığını iddia ederek şikâyetde bulunmuştu.
İddia üzerine sosyal medya hesabından açıklama yapan Varol, "Böyle bir iftiraya karşı sessiz kalınamaz. Konuşsam da kadının beyanı esastır. Sistem gerçekten şiddete uğrayan kadınların kurtarıcısıysa eğer varsın bu çamurun izi bende kalsın. Gam yemem. Hakikat er geç ortaya çıkar” diye yazdı.
Tayyip'in çocuklara para dağıttığı anların yakın çekim görüntüleri ortaya çıktı: 'Allah'ına gurban reisim'9236 izlenme
Güldür Güldür'den çok çarpıcı göndermeler4076 izlenme
Kılıçdaroğlu, Yavaş ve İmamoğlu, CHP Genel Merkezi önünde halkla buluştu1013 izlenme
Yolsuzlukları ortaya çıkan akp'li kadının şok konuşmaları ortaya çıktı.14102 izlenme
Sunucunun Ekrem İmamoğlu'nu överek sorduğu soru erdoğan'ı çıldırttı37506 izlenme
Sokak röportajında ''Oyunuzu kime vereceksiniz ? '' sorusuna vatandaşın cevabı izlenme rekorları kırıyor ..9828 izlenme
akepe'nin sandık oyunları başladı6854 izlenme
Seçimi 2. Turda %60 oy ile alacağını ileri sürdü.1238 izlenme