Başkentray Açılış Töreni'nde konuşan TBMM Başkanı İsmail Kahraman, "Ne günden ne güne geldik. Bu güzel eseri bize kazandıran başta Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımıza tebriklerimizi sunuyorum. Ankaramıza hayırlı uğurlu olsun" derken, 1908'den AKP iktidarına kadar olan dönemde bir 'duraklama dönemine' girildiğini savundu.
"3 METRELİK MESAFEYE İKİ TANE KALAS KOYDUK DİYE..."
Tayyip Erdoğan, Binali Yıldırım ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ın da katılımlarıyla Kayaş Tren Garı'nda düzenlenen Başkentray Açılış Töreni'nde konuşan TBMM Başkanı İsmail Kahraman, sıkıntılı dönemlerin ardından böyle bir törende yer almaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Kahraman, "Bu güzel töreni görünce aklıma bir şey geldi; İtalya ve Almanya ile beraber harbe girmiştik 1'inci Cihan Harbi'nde. Bu iki ülkeyi de kalkındıran otoyol oldu, yola verdikleri değer oldu. Uzun müddet böyle yola başvurmamıştık. Sıkıntılı dönemler geçirmiştik. Şu güzelim töreni görünce 1930'lu yıllarda bir tören resmi aklıma geldi. 35 tane tahtayı ufak bir derenin üzerine koymuşlar, bayraklar, oranın mülki amirleri, askeri amirler bir araya gelmişler davullar zurnalar en fazla 3 metrelik bir mesafeye iki tane kalas koyduk diye. Ne günden ne güne geldik. Bu güzel günleri bizlere gösteren kişilere, Cenabı Hakka öncelikle tabi, teşekkürlerimizi sunuyorum.
'Bizim yaptıklarımıza onların hayalleri bile yetişemez' sözlerine Yılmaz Özdil ''bu defa haklı'' dedi ve birer birer anlattı2271 izlenme
Erdoğan, kabinesini açıkladı679 izlenme
Davutoğlu çağrılarına devam ediyor: 'Tek bir kişinin Hollanda'da 28 milyar dolar varlığından bahsediliyor''4820 izlenme
''O oyları kabul edenlere hakkımı helal etmiyorum' 2089 izlenme
Ekrem İmamoğlu'ndan tarihi konuşma3403 izlenme
İçinde yolcuyla dolu olan taksiye alınmadığı için bir kadın terör estirip sağa sola saldırdı.613 izlenme
Mansur Yavaş'tan zehir gibi açıklamalar.1429 izlenme
Büyük Tepki Çeken Sözler20910 izlenme
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun akp'ye geçiyor.
Yeni Türkiye'de sıradan bir gün: ''Akp'li başkan akrabasını okula hademe olarak aldı, hademe 18 çocuğu''
Erdoğan konuştu: Çalışmadan zengin olanlar, başkalarının sırtına binerek yükselenler yok mu?
Sabah programında yaşanan diyaloglar sosyal medyada olay oldu. İzleyenlerin adeta beyni yanıyor.