Anasayfa
24 Şubat 2018 ( 2130 izlenme )
Reklamlar

Anıtkabir'de buluşan askeri öğrencilere gözaltı

Askeri öğrencilerin düzenlediği ve tüm izinleri alındığı iddia edilen "Anıtkabir'de buluşuyoruz" etkinliğine katılan askeri öğrenciler gözaltına alındı.

Bir gazetenin gazetesinin haberine göre, olay yerinde arbede yaşanmadığı belirtilirken, polisin, gruba "dağılın" uyarısı yaptığı belirtildi. Uyarının ardından çıkışa doğru yürüyen askeri öğrencilerin gözaltına alındığı aktarıldı.

18 ÖĞRENCİ GÖZALTINDA

Gözaltına alınan askeri öğrencilerle görüşmek isteyen avukatlara izin verilmeyip,"Savcıyı bekliyoruz" denildiği ifade edildi. Avukatlar ise, "Güvenlik şubenin, öğrencileri TEM'e teslim edildiğini, TEM ise teslim almadıklarını söylediler" diye belirtti.


18 öğrencinin gözaltına alındığı ifade edilirken, gözaltına alınanların arasında, KHK ile tasfiye edilen askeri öğrenciler ve aileleri de olduğu aktarıldı.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kaftancıoğlu’nun yazdığı iddia edilen tweetlerin çoğu sahte çıktı! Akp'ye geçeceği iddia edilen şahıs için Özgür Özel'den önemli açıklamalar ve akp'ye çağrı. 'Amerikan projesi' Diye İftira Atılınca Çileden Çıktı. Sunucular Susturamadı Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarının cebinden Suriye'de şov yapıp halı serdiler.