Anasayfa
31 Ağustos 2018 ( 636 izlenme )
Reklamlar

Akaryakıt ürünlerine yine zam yapıldı

Enerji Petrol Gaz İstasyonları İşveren Sendikası, akaryakıt fiyatlarına zam yapıldığını açıkladı.

Enerji Petrol Gaz İstasyonları İşveren Sendikası (EPGİS), Twitter üzerinden yaptığı açıklamada akaryakıt fiyatlarına zam geldiğini duyurdu. EPGİS, yarından (1 Eylül) itibaren fuel oile 17 kuruş, gaz yağına 21 kuruş, kalorifer yakıtında 20 kuruş zamlanacağını açıkladı.

EPGİS tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Akaryakıt ürünlerinde fiyat artışı. 01/09/2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; Kalorifer yakıtında 20, Fuel Oil’de 17, Yüksek Kükürtlü Fuel Oil’de 15, Gaz yağında 21 kuruş"

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İtiraf gibi söylem: 'Yeni anayasayı gündemde tutmamızın nedeni bu vesileyle daha iyi anlaşılmıştır' Tartışılan SADAT güvenlik zirvesinde boy göstermişti Akepe genel başkanı, Ekrem İmamoğlu için 'Beyefendi ortalıkta yok ben hiç tatil yapmadım' demişti Türkiye'nin en köklü firmalarından Pamukkale iflas etti