Yine destan yazdı: ''85 milyonun her ferdi bu ülkeyi senden daha iyi yönetir.Bıraktım dediğin anda Dolar 20 Liraya, enflasyon %20 ye düşer''

1392 izlenme 25 Nisan 2024
Reklamlar
Yine destan yazdı: ''Zavallı Arıyorsan, sarayda ayna çok!'

Tayyip'in ''Ülkeyi yöneteceğini zanneden zavallılar'' sözlerine, Cemal Enginyurt'tan yanıt: Sen ülkeyi yönettiğini mi sanıyorsun? 85 milyonun her ferdi bu ülkeyi senden daha iyi yönetir. Bıraktım dediğin anda Dolar 20 Liraya, enflasyon %20 ye düşer. Zavallı arıyorsan Saray'da ayna çok, bak bak gör zavallıları!

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Sonunda bunu da dediler: Akp'nin bakanı 'Eskiden top dahi çok değerliydi' Erdoğan, rakipleriyle TV programına neden çıkmadığını açıkladı Kılıçdaroğlu'ndan Ö. Özel'e sert cevaplar ''Milletin parasına el uzattığı için elini sıkmıyorum'' Sedat Peker Cephesinden Çok Önemli Haberler.