Emeklilerin günlerdir merakla beklediği haberi canlı yayında açıkladı. yandaş, canlı yayında açıkladığı rakamı sosyal medya platformunda paylaşarak dikkatleri üzerine çekti.
Cem Küçük, emekli aylıklarına gelecek zam oranıyla alakalı merak edilen soruları yanıtlayarak net rakamı verdi.
Gazeteci Cem Küçük, açıklamasında emekliye verilecek zam oranı paylaştı,
Emeklilerin heyecanla beklediği zam haberleri gündemde. Yeni en düşük emekli maaşının 11.500 TL ile 12.000 TL arasında olabileceği konuşuluyor. İki önemli noktaya dikkat çekelim. İlk olarak, son altı aylık enflasyon yüzde 40 olarak açıklandı. İkinci olarak, emeklilere genel olarak yüzde 50 zam yapılacak. Beklentilere göre 12.000 TL olursa ek bir refah payı söz konusu olmayacak gibi görünüyor.
Emeklilik prim günleri konusunda dikkat çeken açıklamalarda bulunan Küçük, prim günlerini fazla ödeyen ve az ödeyen kişilere yönelik bir çalışmanın yapıldığını da duyurdu. Küçük, "Daha yüksek prim ödemiş olanların maaşlarına bir miktar ek yapılabilir" diyerek önerilerde bulundu.
SGK emeklileri ile BağKur emeklileri arasında zam farkının olacağını ve SGK emeklilerine BağKur emeklilerine göre yüzde 5 daha fazla zam yapılacağını açıkladı. Bu durumun SGK emeklileri için ek bir avantaj sağlayabileceğini vurguladı.
İmamoğlu, Yaşanan sel sırasında nerede olduğunu açıkladı351 izlenme
Akp döneminde İstanbul Belediyesi, TÜGVA yöneticilerini maaşa bağlamış.1033 izlenme
Okullara dağıtılmak için yandaş şarkıcıdan 84 bin 290 bağlama satın alınacak733 izlenme
Nijer Başbakanının kıyafeti hangi anlamı taşıyor1883 izlenme
Reis bizi Afrin’e götür’ diyen akepe'li başkan askerliğini bedelli yaptı331 izlenme
Yılmaz Özdil: 'Biz Irkçı Değiliz, Siz Vatan Hainisiniz'3077 izlenme
Kafede yabancı isimleri eleştiren Sarıgül'e bir vatandaşın sorusu beklemediği yerden geldi.92 izlenme
Yine Şaibe. Sayısal Loto sonuçlarında ikramiye tutarı birbirini tutmadı3440 izlenme
Cübbeli Ahmet: Ben 'Atatürk dönemi Diyaneti'ni istiyorum
TUSAŞ’tan atılan İHA direktörü “Can güvenliğim yok” diyerek açıkladı: TUSAŞ engellendi Baykar’ın önü açıldı
Suudi Konsolosluğunda kaybolan gazeteci için şok iddia
Köprüden Geçiş Sayısı Az Olunca Deniz Yoluna Fahiş Zam Yaptılar