Yazıları okuduğu Prompter cihazı yine arızalandı

17283 izlenme 13 Nisan 2024
Reklamlar
Tayyip, akp Bursa İl Başkanlığı'nın bayramlaşma törenine video konferans yöntemiyle ile katılarak yerel seçim yenilgisi sonrası partililere 'yeise kapılmayın' diye seslendi.  

Konuşmasının sonuna doğru "Milletimizin sandıkta verdiği mesajları tüm boyutlarıyla okuyor, en ince detayına kadar analiz ediyoruz" diyen tayyip'in metni okuduğu prompter takılınca konuşması da kısa süre aksadı.

Prompterın düzelmesinin ardından  kaldığı yerden devam etti.  Daha sonra "Sizlerden de asla yeise kapılmamanızı, tefrikaya düşmemenizi, aramıza nifak sokmaya çalışan fitne odaklarına karşı uyanık olmanızı bekliyorum. Rabbim, birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi daim eylesin" diyerek konuşmasını tamamladı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Skandal Ötesi. Çevirmede Durdurdukları Araçlarda Bulunan Vatandaşlara Tokat Üstüne Tokat Attılar. Diyanet işleri başkanlığının hukuk müşavirinden skandal sözler Fatih Portakal'dan millete küfreden yandaşa: ' Yaradan o adama en ağır acıyı tattırsın ' Ekonomiden şikayet eden vatandaşın suratına 5 TL fırlatıp 'Al sadakam olsun' diyen gurbetçi kadın çok büyük tepki çekti.