Yandaş kanalın Chp'ye saldırmaktan sorumlu döneği yine saçmaladı

5751 izlenme 08 Ekim 2021
Reklamlar
Karşı çıktığı Kanal İstanbul’a daha sonra U dönüşü yaparak ''evet diyen bir Atatürkçüyüm'' çıkışı yapan şahıs, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayını açıklamama kararına 'Seçmene hakaret' diyerek algı yaratmaya çalıştı.
-
Editörümüz M. Sezen Yalçıner'in yorumu:  Her gün çeşitli yandaş kanallarda akp propagandası yapıp sürekli CHP aleyhine konuşan bu şahıslar artık Chp hakkında konu bulamıyor olmalı ki, millet ittifakı adayının açıklanmasını istiyorlar.
Amaçları şu: Seçime normal şartlarda yaklaşık 2 yıl varken, O isim açıklansın ki, şimdiden her gün saldırıp iftira kampanyalarını bir an önce başlatıp akılları sıra yıpratsınlar.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Virüs iddiasıyla Türkiye'ye getirilmişlerdi. İsveç'ten şok Akp Genel Başkan Yardımcısının Skandal Ötesi Paylaşımı Tepki Çekmişti Sedat Peker Sessizliğini Bozup Mesajlar Attı Yandaşın savunması alay konusu oldu