All News
03 Aralık 2018 ( 4590 izlenme )
Reklamlar

Türkiye'yi terk ediyor

Ebru Gündeş, Amerika'da bulunan eşi Reza Zarrab'ın yanına taşınma kararı aldı. Ebru Gündeş’in, kızı Alara'nın babasıyla birlikte olmasını istediği için bu kararı aldığı öne sürüldü.


'Ebru Gündeş ve kızı, 'özel emirle' VIP'yi kullanarak New York'a gitti'

Ebru Gündeş'in 2010'da evlendiği, eşi Reza zarrab, Mart 2016'da Amerika'da tutuklanmıştı ve itirafçı olmuştu.

Ebru Gündeş kızıyla 18 Eylül 2018'de eşinin yanına New York'a gitti. Manhattan'daki Four Seasons'ta buluştu.

Posta’nın iddiasına göre, çift bir karar aldı. Ebru Gündeş ile Alara, yılın bir bölümünü New York'ta geçirecek.

Ebru Gündeş yakınlarına “Alara ile babasının birbirlerinden kopuk olmasını istemiyorum. Kızımız artık yurt dışında okuyacak. Ama ülkemle bağımı elbette koparmayacağım” dedi.

İSTANBUL'DAKİ EVİNİ KAPATMAYACAK

Ebru Gündeş, İstanbulKanlıca'daki evlerini kapatmayacak. Sahne programları ve konserleri için bir ayağı Türkiye'de olacak.

Ebru Gündeş geçen yıl da Dubai'de bir yıllığına ev kiralamış, ancak gitmemişti.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

"Envanterinde yangın söndürme uçağı yok" denilen OGM'ye, 28 tane son model makam aracının 60 milyon 368 bin TL'ye alındığı ortaya çıktı! Hükümet düğmeye bastı! İşte Meclisin açılmasıyla birlikte atılması gereken 5 önemli adım Halkı Daha Fazla Soymak İçin Yüksek vergili Paket sigaraya mecbur etme amaçlı sarma sigaraya yasak Getirdiler. Polis ekip otosuna aldığı kadına t..avüz etti