Son zamanlarda kendine Atatürkçü süsü veren akp'li, Atatürk'e hakaret yağdıran şahsın cenazesine katılmış

2917 izlenme 19 Ocak 2024
Reklamlar
Son zamanlarda kendine Atatürkçü süsü veren akp'li içişleri bakanının fesli Kadir'in Cenaze törenine katıldığı görüntü, sosyal medyada yeniden gündeme geldi.
 
Halk arasında Yunan tarihçisi olarak tanımlanan fesli, “Vasiyetimdir; Mustafa Kemal'e zerre muhabbeti olan cenazeme gelmesin!..” demişti. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

ilk karşılaşmasını anlattı: 'Bana bakıp 'Bu hocalar da hep bıyıksız oluyor' dedi. O günden sonra bıyık, sakal bıraktım. şimdi karizmasını görüyorum." İsmail Saymaz'dan Yandaşa Tepki: 'Yılbaşında Taksim'de bayrak sallayacağına vatanını savunsun' Yandaşlarla Yürüyüp yandaş kanallarda arz-ı endam ediyor. Akp genel başkanının mikrofon tuttuğu çocuk Kemal Kılıçdaroğlu'na hakaret yağdırdı.