Sokak Röportajına Konuşan Genç: 'Elimden gelen her şeyi yaptım, bundan sonra patlamış mısırımı alıp ülkenin halini izleyeceğim'

1893 izlenme 03 Haziran 2023
Reklamlar

Sokak Röportajına Konuşan Genç: 'Elimden gelen her şeyi yaptım, bundan sonra patlamış mısırımı alıp ülkenin halini izleyeceğim'

Kanal Dünya isimli Youtube kanalına konuşan bir genç "Bu yıl oy verdim ve büyük bir umutla oy verdim, fakat gönlümü rahatlattım, 12 saat sandığımın başında da durdum. Benim içim rahat. Sonuç değişmedi. Ekonomi çok kötü, istedikleri şeyi yapamayan, gezemeyenler için oy kullandım. Ben bunları yapabiliyorum, yapamayanlar için kullandım. Değişmedi, daha kötüye gidiyor. Ben sadece elime patlamış mısırımı alıp ülkenin halini izleyeceğim."

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kılıçdaroğlu gençlere ödemeyin çağrısı yapmıştı. KYK faizlerini sildiler. Yabancı Muhabirin ''Biden Nato toplantısı yaptı siz yoktunuz?'' sorusuna cevabı ''Demek ki bizi arama imkanları olmamış'' Emin Çapa'dan tarihi uyarı. Dolar düştü diye sakın sevinmeyin, niye mi? E. İmamoğlu, Su faturaları yoluyla tespit ettikleri İstanbul'da yaşayan sığınmacı sayısını açıklayıp konuyla ilgili önemli bilgiler verdi.