All News
23 Haziran 2021 ( 2936 izlenme )
Reklamlar

Sedat Peker'den O Şahsa Yeni Mesajlar. Bu sefer Muhalefete de dokundurdu

SEDAT PEKER'İN 9. VİDEOSU

Sedat Peker'den O Şahsa Yeni Mesajlar.
Sedat Peker, Twitter'dan Süleyman Soylu'ya seslenerek, "Namusun varsa, Ak Parti yerel yönetimler başkan yardımcısı, ayrıca da cumhurbaşkanlığı ekonomi politika kurulu üyesi Korkmaz Karaca'yı da gözaltına aldırsana" dedi. Peker, hakkındaki kara para aklama iddiaları nedeniyle Avusturya'da tutuklanan Sezgin Baran Korkmaz'ın Karaca'ya Audi marka araba hediye ettiğini ifade etti. 

5 twitlik seride o şahsa bunları yazdı.


1süslü sülü; garip gurebaları, fakir fukaraları gözaltına alıyorsun ya, al sana suç duyurusunda bulunuyorum. Eğer namusun varsa Korkmaz Karaca’yı da gözaltına aldırsana. Kendisi Ak Parti yerel yönetimler başkan yardımcısı, ayrıca da cumhurbaşkanlığı ekonomi politika kurulu üyesi.

2süslü sülüman, bu şahıs Sezgin Baran Korkmaz’ın kendisine hediye ettiği Audi a8 arabayı kullanıyordu. Bu olaylar karışınca arabayı Sezgin Baran Korkmaz’ın Sancaktepe’deki Biofarma isimli ilaç fabrikasına yollayıp bıraktı.

3Ayrıca bu şahsın danışmanlık adı altında birçok kuruluştan para alması sence etik mi? Eğer ki etik ise başta Sütaş firmasının sahibi olmak üzere birçok firmanın da özel işlerini halledip ekstradan elden ne kadar avanta aldığını biliyor musun? 

4Video çekmeye başlayınca bunları da anlatacağım. süslü sülü, geçinemiyoruz diyen yaşlı dayı da fetöcü müydü? Adamı niye gözaltına aldın? Kokaincilere dokunmazsın, rüşvetçi siyasilere dokunmazsın, nerde bir garip var onların tepesine binersin. 

5Kıymetli kardeşlerim, muhalif milletvekillerine ve gazetecilere bu tweetlerimi iletin ve baskı kurun. Görelim süslü sülümanın vatanseverliğini. Gerçi muhalefetin hayalleri küçük olduğu için bir takmışlar 10 bin dolara, bir de iki üç yerden maaş alan yetkililere.






Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

ERDOĞAN'IN SÖZLERİNE AÇIKLIK GETİRMEYE ÇALIŞTI, “EZMÂNIN TAGAYYÜRÜ İLE AHKÂMIN TAGAYYÜRÜ İNKÂR OLUNAMAZ' Taliban, Kaçak giren Afganlara Kolaylıklar sağlanması ve sınır dışı edilmemesi için Türkiye'ye Heyet Gönderiyor. Temel Karamollaoğlu, “Bu millet 20 değil, 250 milletvekilliğine bile satılamaz” MECLİS'TE ATATÜRK TİŞÖRTÜ GİYEN ADAMIN TİŞÖRTÜNE EL KONULDU