Ankara Kızılay’da Saadet Partisi Çankaya İlçe Başkanlığı tarafından Genel Başkan Temel Karamollaoğlu’nun cumhurbaşkanı adaylığı için stant açıldı.
Partililer tarafından açılan standa kimlikleri henüz belirlenemeyen bir grup tarafından saldırıda bulunuldu.
Saadet Partisi Çankaya Gençlik Kolları Başkanı Hasan Akdağ, saldırının AKP’liler tarafından gerçekleştirildiğini belirtti.
“Saadet Partisi Çankaya Teşkilatı imza çalışmasi için açtığımız standa kendilerince reisçi olan pravakatörler tarafından saldırı yapıldı” ifadelerini kullanan Akdağ, saldırganların küfürler ve tehditler savurduğunu belirtti.
15 Temmuz'un asıl hedefi51121 izlenme
Maltepe'de sayım rezaletleri bitmek bilmiyor: Sayılmış sandıklara iptal374 izlenme
Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü Mini Etek Giyen Öğretmenlerin Bilgisinin İstedi!574 izlenme
Virgin Adaları Başbakanı uyuşturucu kaçakçılığı suçlamasıyla gözaltına alındı32 izlenme
Rusya’dan tahminlerin üzerinde faiz düşüşü37 izlenme
Çok bilinmeyen Menderes Gerçekleri16586 izlenme
Akepe'ye bir şok daha. 4 parti ittifak kararı aldı3647 izlenme
Chp'li Eski Vekil Mehmet Tüm: 'O Kadının Açıklamalarını Asla Hafife Almayın' Deyip Belgeleriyle Anlattı39227 izlenme
2022 yılında dünyada gıda fiyatları, yüzde 1 geriledi. Türkiye'de yüzde 77 arttı (o 77'de TUİK rakamı)
Akepe sözcüsü: Erken seçim yok demiştiniz diyorlar tabiki demeyiz
Üç ayrı anket firmasından 23 Haziran tahmini
Türk Lirası erirken; Euro ve dolar rekor üstüne rekor kırıyor