Özgür Özel: ''Meşruiyetin ilk şartı eşit ve adil seçimdir, Trump ilk neyi hatırlatıyor? Hileli seçimi en iyi Erdoğan bilir diyor."

373 izlenme 26 Eylül 2025
Reklamlar
Özgür Özel:  "Trump, Erdoğan'dan 8 taviz aldı. Karşılığında meşruiyet veriyormuş. Meşruiyet milletten alınır, seçimi kazanırsın, meşru iktidar olursun.  Meşruiyetin ilk şartı eşit ve adil seçimdir, Trump ilk neyi hatırlatıyor? Hileli seçimi en iyi Erdoğan bilir diyor."

Trump Erdoğan'a Kırkpınar başpehlivanlığı için altın kemer de verebilir çünkü güreşmeden veriyor ağzıyla. Trump'ın demesiyle oluyor mu? Elde avuçta ne varsa vermişsiniz, bir şey almadan gelmişsiniz sevinip duruyorsunuz.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Diyarbakırlı İşadamı, adam kazandı partisi genel başkanı ve partisinde görev alan şahıslarla ilgili bilgiler veriyor Provokasyonlar başladı. Güya hedef gösterildiği saldırıya uğramış. Bahçeli’nin "Erdoğan'ı destekleriz" açıklamasının ardından MHP'li Kaya: Cinayeti kör bir kayıkçı gördü Ümit Özdağ, Erdoğan'ın çirkin tanımlamalarına cevap verdi!