Anasayfa
24 Eylül 2020 ( 3193 izlenme )
Reklamlar

Ortaokul öğrencilerine Cinleri anlattılar. Veliler tepki gösterdi


Koronavirüs tedbirleri kapsamında okulların uzaktan eğitim sistemi devam ederken, müfredattaki Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinde 'cinlerin' işlendiği öğrenildi. Ortaokul öğrencilerine 'cinlerin varlığı ve özelliklerinin' anlatılması tepki çekti.


Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sistemi üzerinden devam eden derslerde ortaokul öğrencilerine 'cinlerin varlığı ve özelliklerinin' anlatılması tepki çekti.

virüs tedbirleri kapsamında okulların uzaktan eğitim sistemi devam ederken, müfredattaki Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersinde 'cinlerin' işlendiği öğrenildi.

'Cinlerin varlıkları ve özellikleri' başlığını gören veliler endişeli ve tepkili.
Bir veli tepkisini "Bu 7. sınıf din dersiydi bende dinledim kızımla ben akşam kabus görüceğim o kadar rahatsız ediciydi ayrıca bunlardan yazılı da olacaklar" sözleriyle dile getirdi.
Sosyal medyada 'cin' dersine gelen diğer tepkilerden bazıları şöyle:

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Tarikatçı şahsın 3 harflilerle konuştuğunu iddia etmesi sosyal medyada tartışma konusu oldu Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın SGK iddialarını belgeleriyle yalanladı İyi parti Ekonomi Politikaları Başkanı, Kılıçdaroğlu’nun ‘5'li çeteyle yapılan anlaşmaları iptal edeceğim’ sözlerine karşı çıkıp 'Bu anlaşmaları tanımıyoruz diyemezsiniz' demişti Bursa Metrosunda sigara içip kendisini uyaranlara hakaret edince Vatandaşlar tarafından indirilerek