Okul müdürünü katleden yabancı uyruklunun okula giriş ve çıkış görüntüsü yayınlandı

1445 izlenme 07 Mayıs 2024
Reklamlar
Okul müdürünü katleden yabancı uyruklunun okula giriş ve çıkış görüntüsü yayınlandı.

İstanbul'da Eyüpsultan Final Anadolu Lisesi'nin Müdürü İbrahim Oktugan'a, 'liseden atılmasından sorumlu tuttuğu' yabancı uyruklu tarafından silahla 5 el ateş edildi. Hastaneye kaldırılan Oktugan hayatını kaybetti.

İstanbul’da okuldan atıldığı gerekçesiyle okul müdürünü kafasına sıkarak öldüren Iraklının:  Taksirle yaralama, Ruhsatsız silah taşıma suçlarından kaydının olduğu ortaya çıktı. 

Video sonunda hayatını kaybeden müdür, İbrahim Oktugan’ın, öğretmenler günündeki konuşması:  “Bütün öğretmenlerin beklediği tek şey vardır bu hayatta. O da saygı... Saygıda kusur edilmemeli.”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

E. İmamoğlu'nun gerçek diplomasına dil uzatan bazı şahısların, diploması sahte çıktı Skandal Ötesi. Yarışmacı, Yabancılara Para Karşılığı Vatandaşlık Aldığını Ağzından Kaçırdı. Deniz Yavuzyılmaz, ''Türkiye’de bugüne kadar en çok yerden aynı anda maaş alan kişiyi tespit ettik.'' Mustafa Sarıgül "Ülke iki ittifaka mahkum edilmeyecek kadar büyük bir ülkedir"