All News
25 Kasım 2018 ( 756 izlenme )
Reklamlar

Modacı Cemil İpekçi: Türkiye ekonomisini terbiyesiz ve edepsiz insanlar bozuyor

Modacı Cemil İpekçi: Türkiye ekonomisini terbiyesiz ve edepsiz insanlar bozuyor


Modacı Cemil İpekçi, müşteri profilinin değiştiğini belirterek, ekonomik sıkıntıların olmadığını savundu.


Albayrak: Devletin kasası tarihinde hiç olmadığı kadar güçlü
Habertürk'te Kübra Par'ın sorularını yanıtlayan İpekçi, şıklık ve moda anlayışının değiştiğini belirterek, "Cumhuriyete geçişle Osmanlı bitmedi. Osmanlı'nın aileleri cumhuriyette yer aldı. Hiç oturmasını kalkmasını bilmeyen insanlar çok para sahibi oldu. 10 yıldır alıştığımız tarz müşteri gelmiyor" dedi.

'ERDOĞAN'IN YERİNE BİRİNİ GÖRMÜYORUM'

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a oy verdiğini dile getiren ünlü modacı, gündeme dair şu yorumu yaptı: "Sayın Erdoğan'a güvenmiştim. Rizeli, Karadenizli, açlığı ve yoksulluğu bilen. O Kasımpaşa'nın fakirliğini bilen biri. Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerine birini de görmüyorum. Gezi olayının birinci günü çok saftı, sonraki günler değil."

'EKONOMİK KRİZ YOK'

İpekçi, ekonomik kriz yaşanmadığını söyledi: "Terbiyesiz ve edepsiz insanlar hep olmuştur. Türkiye'nin ekonomisini bozan şey bu. Biz bugün dünyadan daha kötü halde değiliz".

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Burhan Şeşen, tayyip'in akil adamına sordu: Hiç mi Yüzün Kızarmadı? Saadet Partisini akp'ye Yanaştırmaya Çalışan kişinin, Adnan Oktar'ın evinde yakalandığı ortaya çıktı İmamoğlu'nu protesto eden İBB çalışanları: Bize ne için orada olacağımız söylenmedi Özal'ın Abd'de çalışırken Gezmiş ve arkadaşları için acımayın as*ın diye mektup yazdığını biliyor muydunuz?