Mhp'den İstifa edince 50 kişilik grubun saldırısına uğradı.

1593 izlenme 09 Nisan 2022
Reklamlar
MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edilmesine tepki göstererek partisinden istifa eden MHP Kayseri Kocasinan Belediye Meclis Üyesi Sedat Kılınç, katıldığı bir televizyon programında saldırıya uğradı. 

50 kişi olduğu bilgisi verilen grup program sunucusu Gazeteci Azim Deniz ve konuk olan Sedat Kılınç'ı darp etti. 

Azmi Deniz ise Deniz Postası sosyal medya hesabından olanları anlattı.  
Bugün Kayseri'de Deniz Postası TV'nin yayınına katılan Sedat Kılınç, 50 kişi olduğu belirtilen bir grup tarafından kanalda saldırıya uğrarken, kanal çalışanları ve program sunucusu Gazeteci Azim Deniz'i darp eden grubun Sedat Kılınç'ı da kaçırdığı öne sürüldü.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Film diyaloglarını aratmayan sözler, Millet ittifakına seslendi Sapık zihniyet 23 Nisan kutlamalarında çocukları sahneden indirdi: Kıyafetleri uygunsuz! Suskunluğunu bozan M. Yavaş, kendisini korkaklıkla suçlayan Akşener'e zıpkın gibi cevaplar verdi. Yeni Yılda Emekli Maaşlarının Ne Kadar Olacağı yaklaşık olarak ortaya çıktı