Mansur Yavaş zaferini ilan ederek konuşma yaptı:
Sıra geldi müjdelerimize. Biliyorsunuz Çankaya, Yenimahalle ve Elmadağ belediyelerimiz vardı. 3 taneydi. Bunlara bakın kaç belediye ilave oldu. Ayaş Belediyesi'ni kazandık. Hayırlı uğurlu olsun. Beypazarı Belediyesi'ni kazandık, hayırlı uğurlu olsun. Etimesgut'ta çok öndeyiz, henüz sayılıyor. Gölbaşı'nda çok öndeyiz, henüz sayılıyor. Güldür Belediyesi'ni kazandık. Haymana Belediyesi'ni kazandık.
* Kalecik Belediyesi'ni kazandık. Keçiören'de kazanmaya çok çok yakınız. Televizyonlarda söylemiştim: 'Pastanın üzerinde çileğimiz Keçiören olacak' diye. 1-2 saate kadar sonuç açıklanır. Kahramankazan'da şu anda 2 bin oy öndeyiz. Kahramankazan Belediyesi geliyor. Mamak'ta çok öndeyiz. O da 1 saate kadar geliyor. Nallıhan Belediyesi'ni kazandık. Polatlı Belediyesi'ni kazandık. Şereflikoçhisar Belediyesi'ni kazandık. Belediye Meclisi'nde çoğunluğu kazanıyoruz."
ATANAMAYAN ÖĞRETMEN İNTİHAR ETTİ
Tayyip'in mitingi kalabalık olsun diye market kartı dağıtıldı
Kredi kartı borçluları bir kez daha yandı
Erbakan'ın Oğlu olmaktan Başka Hangi Özelliği Olduğu Belli Olmayan Şahıs, anketlere göre %8 oy aldıklarını ileri sürdü.
Bilal erdogan 'sizler erdogan neslisiniz'
Gazeteci D. Zeyrek: ''Akp belediye başkanlarını transfer etme amacıyla ekip kurdu' diyerek işin başındaki kişiyi açıkladı.
İtiraf gibi söylem: 'Yeni anayasayı gündemde tutmamızın nedeni bu vesileyle daha iyi anlaşılmıştır'
Zelensky sorunun İngilizce sorulması isteyince TRT muhabiri sadece 'NO' diyebildi
Özgür Özel'in o savcıyla ilgili anlattıkları gündemi sarsmıştı.
Aylık 109 TL'ye 200 kez Geçiş Hakkı Bulunan Öğrenciler Ulaşım Zammını protesto etti.
Vergi uzmanı herkesin anlayacağı dilden anlattı, sosyal medyada viral oldu
Başka organizasyonlarla Hacca gidenleri, diyanet ihbar etmiş
Akepe ve Mhp'liler Maltepe'de olay çıkarıp oy sayımına engel oldular
Ekrem İmamoğlu: 'Kendi raporlarına göre, kanal İstanbul İBB nedeniyle yapılamıyor ama 2028'e kadar %45'i tamamlanacak' diyor''