M. Yavaş: ''Yolsuzluğu tespit edilen tek kişi var, O da gidip O. Gökçek'e etkin pişmanlık dilekçesi verip suçsuz personelin tutuklanmalarına sebep oldu''

937 izlenme 27 Eylül 2025
Reklamlar
Mansur Yavaş:  “MASAK Raporu'na göre yolsuzluğu tespit edilen tek kişi var. O da gidip Osman Gökçek'e etkin pişmanlık dilekçesi verip suçsuz personelin tutuklanmalarına sebep oldu.  Savcı yerine Gökçek'e dilekçe veriyor. Yargının durumu ibretlik!”

Dilekçeyi veren şahıs açık açık itiraf etmişti: "Dilekçemi yaklaşık 10 gün önce davanın muhbiri ve milletvekili olan Osman Gökçek olduğu için bizzat Osman Gökçek’e, bakana iletilmesi için verdim.”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Kılıçdaroğlu'nun aday olacağını ve 14 Mayıs sonucunu bilen astrologdan 28 Mayıs Tahmini Haram, helal deyip her haltı yiyorlar diye şarkı yapıp klip çeken imamı hizmetli olarak sürdüler Aldığı oy topladığı imzanın gerisinde kaldı Lastik satıcısının Güler sabancı'ya büyük isyanı