Komünist başkan 'Çalmazsanız açıklayabilirsiniz' dedi sosyal medya yıkıldı

21803 izlenme 26 Şubat 2019
Reklamlar
31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerinde Tunceli belediye başkanlığına aday olan Maçoğlu, Fox TV'de İsmail Küçükkaya'nın sunduğu 'Çalar Saat' programına katıldı.

Belediye başkanı olmasa da belediye çalışanlarının işleri yürüteceğini ifade eden Maçoğlu, "Bir ülkede kadın yönetime girmediği sürece o ülkenin gelişme ihtimali yoktur. Fabrikayı, tarlayı, meclisi kadın yönetecek. Anlayışımız yüzde 50. Siyasette kadın kotası var, bu bir zorunluluk olarak görünüyor" diye konuştu.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bir avuç kalabalığa seslenen tayyip'in sözlerine tepki yağıyor: 'Bunlara öyle bir çakalım ki' Akp'nin adayı daha ilk günden özel olarak ayarlandığı belli olan elemanlarıyla algı tiyatroları ve yalanlara başladı. Samsun'da yaşayan Iraklı, Ülkesinden aldığı emekli maaşını açıkladı izleyenler şok oldu. Fetih marşıyla derse girip hücum marşıyla teneffüse çıkıyorlar.