Kılıçdaroğlu'ndan Ö. Özel'e sert cevaplar ''Milletin parasına el uzattığı için elini sıkmıyorum''

347 izlenme 03 Ağustos 2024
Reklamlar
Özgür Özel'e cevap verdi: “Halkımıza sürtük, çapulcu dediği için elini sıkmıyorum. Partime ve kendinden olmayan seçmene terörist dediği için elini sıkmıyorum. 

Milletin parasına el uzattığı için elini sıkmıyorum. Gezi’de hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz ve Berkin Elvan için elini sıkmıyorum yüzüne bakmıyorum. Bana hakaret ettiği için değil. Beni tehdit ettiği için değil. 

Türkiye’yi sığınmacı deposuna çevirdiği için elini sıkmayacağım. Seçimlerde sahte videolar hazırladığı için yüzüne bakmayacağım ve elini sıkmayacağım. Biz Saray’daki zat’ın elini sıkmayacağız, mücadele edeceğiz.”

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Uğur Dündar, O şahsı adeta yerin dibine batırdı. Ekrem İmamoğlu: ''Gözleri kararmış, İETT ve İSKİ'yi batırmak istiyorlar'' Ülkü Ocakları Eski Başkanından Tüyler Ürperten iddialar: 'Bir mafya grubu üzerinden Kılıçdaroğlu'na hamle yapılacağıyla ilgili duyumlarım var.” F Altaylı: ''Tutuklu 5 öğrencinin anne babaları Akp'li idi artık değiller''