Kendisine din adamı süsü veren şahıs: ' 'Geçinemiyoruz' diyenlerin ücretlerinin düşürülmesi gerekir'

1036 izlenme 12 Eylül 2022
Reklamlar
Kendisini Mevlevi şeyhi olarak tanıtan ve Bursa’daki Karabaş-i Veli Tekkesi oluşumunun başında bulunan şahsın açıklamalarına tepki gösteren Hz. Mevlana’nın torunları, bu kişinin sahte Mevlevi şeyhi olduğunu ve faaliyetlerinin engellenmesi gerektiğini ifade ettiler.

“Geçinemiyoruz” diyenlerin ücretlerinin düşürülmesinin ‘sünnet’ olduğunu söylediği videoyla gündeme gelen Mustafa Özbağ, Mevlana’nın torunlarının da hedefinde.    ‘Sahte fatura düzenlemek’ suçundan hapis cezasına çarptırılan Özbağ’ın Mevleviliğe büyük zarar verdiğini söyleyen Hz. Mevlana’nın 22. kuşaktan torunu ve Uluslararası Mevlana Vakfı Başkanı Faruk Hemdem Çelebi, “Bu şahıs Hazreti Mevlana’yı kendisine alet etmekten geri durmuyor. 

Mevlana öğreti ve inançlarının bu şekilde istismar edilmesi bizi derinden yaralıyor” dedi. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Tayyip'in paylaştığı montaj videoyu şikayet edince gözaltına alınıp ev hapsi verildi Can Ataklı'nın Dile Getirdiği Depremin İlk Gününe Ait İddialar Ortalığı Karıştıracak. 'Durum Gördüğünüzden Çok Farklı' Bir yarışma programına katılan vatandaşın tuhaf hareketleri ve soruyu bilemeyince çekip gitmek istemesi izleyenleri güldürdü. 'Gerekirse simit yenecek' diyerek halka ayar vermişti. Paylaştığı keyif görüntüleri büyük tepki çekti.