Kemal Kılıçdaroğlu'na Hakaret Ettirmeden Önce Çocukla Aralarında Bu diyaloglar geçmiş.

5769 izlenme 31 Ocak 2022
Reklamlar
Kemal Kılıçdaroğlu'na Hakaret Ettirmeden Önce Aralarında Bu diyaloglar geçmiş.

Çocuk kürsüye çıktığında, babası için tayyip’den kendince bir istekte bulunuyor ve ağlamaklı bir şekilde, “Cumhurbaşkanı amca, benim babam 10 seneden beri (hapiste) yatıyor. Özledim onu” diyor. Bu sözler, tayyip'in elindeki mikrofondan yayına geliyor.
 
En önemlisi sürekli skandallarla ismi gündeme gelen ve muhalafet partilerinin suçişleri bakanı olarak tanımladığı şahıs, tayyip'e çocukla ilgili bilgi verdiği yayına yansıyor.
Bu kişinin çocuk hakkında tayyip'e bilgi vermesi, olay öncesi ya çocukla ya da çocuğun yakınlarıyla bir şekilde diyalog kurduğunu gösteriyor.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Yine Türbana Sarıldılar: "Ötekileştirilmiş bir kesimin çocuğuyum'' M. Yavaş, ''Hizmeti aksatıp, daha günü belli olmayan cumhurbaşkanlığı seçimi için harekete geçmiş durumda değiliz.'' Kendini Din Alimi Zanneden Bazı Gericiler saçmalamanın boyutunu her geçen gün biraz daha arttırıyor. Şarkıcı Bora Gencer, ağlamamak için kendini zor tutarak isyan etti: “Yeter artık!”