Katledilen Kuryenin ailesi: ''Adaletse herkese adalet, haksa herkese hak''

676 izlenme 16 Mayıs 2024
Reklamlar
Katledilen Kuryenin ailesi konuştu.
Balıkesir’de canice katledilen üniversite öğrencisi moto kurye Ata Emre Akman’ın babası Emekli Albay Erol Akman:  "40 yıl üniforma giydim. 25 binin üzerinde asker geçti elimden. Bir askerimin burnu kanamadı ama ben kendi çocuğumu koruyamadım." diye konuştu.  

Akademisyen olduğu öğrenilen anne Zuhal Akman ise; “Türkiye adalet sisteminin kademeli olarak yetiştirdiği bir katildir bu. Bir canidir, canavardır.” dedi. 

Ata’nın geçen sene tek başına 11 ülke dolaştığını tüm Avrupa’nın çocuğu koruduğunu ama burada kendi memleketinde korunamadığına dikkat çeken Anne Zuhal Akman: “Sadece Ata’mı gitti. Şimdi Türkiye’deki yüzlerce,binlerce anne baba korkuyor. Adaletse herkese adalet, haksa herkese hak hukuksa hukuk bütün Türkiye’nin olmalı.”dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Başkalarının kızları için 14 - 15 yaşında evlenebilir diyen şahıs konu kendi kızı olunca. Tunç Soyer Kendisine İftira atan şahsı rezil etti. Akp genel başkanı, GOP belediyesinin akp'ye geçmesi nedeniyle, parti teşkilatını tebrik ederek zafer konuşması yaptı Yanmaz kefen sattığı için kendisini eleştiren Karamollaoğlu'nun Yuhalanması Cübbeli Ahmet'in Hoşuna Gitmiş