Polis, sert saldırıları sırasında 30’a yakın liseliyi ters kelepçe ile gözaltına aldı. Polisin gözaltına aldığı liselilere, gözaltı aracında copla dövdüğü videoya kaydedildi. Polisin müdahale anlarında plastik mermi de kullandığı bildirildi.
Gözaltıları protesto etmek için bir araya gelen ikinci ekibe de polis saldırdı. Polisin işkencesi ve sert saldırıları sürerken, gözaltılara tepki gösteren yurttaşların da gözaltına alındığı öğrenildi.
Polisin saldırılara ve gözaltılara tepki gösteren yurttaşları yerlerde sürüklediği ve bölgeye polis takviyesi yapıldığı bildirildi. Gözaltılara tepki göstermek için polise yönelerek “Yuh!” diye bağıran bir yurttaş da darp edilerek gözaltına alındı.
ilginç monte '' Maçka'da buluşalım ''
Sadece bir dakikada ülkenin getirildiği noktayı özetleyen vatandaşı izleyenler takdir etti
Kılıçdaroğlu'nun sosyal medya ekibinin paylaştığı Ahmet Kaya şarkılı video tartışma yarattı.
Şehadet edebiyatı yapan akepe'liye terör örgütünü savunan eski sözleri hatırlatılınca çıldırdı
KONDA başkanı: "Ekrem İmamoğlu'nun oyları yükseliyordu, oyları arttıkça bu operasyonu yapamazlardı, o nedenle aceleye geldi''
Biri Esenler belediyesi çalışanı diğeri Tügva temsilcisi, Kemal Kılıçdaroğlu İmzalı Sahte Broşür Dağıtırken CHP'li görevlilere Yakalandı
Ekrem İmamoğlu: 'Arap Şirketleri O arazileri aldıysa eker biçerler. O proje olmayacak!'
"Çocuklarınıza mutlaka ve mutlaka Mustafa Kemal Atatürk'ü öğretin"
Yobazlar ''Burası şeriat ülkesi' diyerek saldırdı.
Adnan Oktar örgütünün finans yapılanması çözüldü