All News
20 Şubat 2018 ( 1519 izlenme )
Reklamlar

'IŞİD bombacısı' sanık ilk duruşmada tahliye edildi

Diyarbakır'da, geçen 22 Aralık'ta yakalanan, 6 gün gözaltında kaldıktan sonra tutuklanan ve "IŞİD bombacısı" olduğu iddiasıyla hakkında 15 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Afra Şaar isimli sanık ilk duruşmada tahliye edildi.

Sanığın cep telefonunda IŞİD'e ait amblemlerin bulunduğu ses dosyaları ve elinde uzun namlulu silahla çekilmiş fotoğrafları çıkmıştı. IŞİD'in bombacıları arasında yer aldığı belirtilen sanık ilk duruşmada yaptığı savunmada "Ben IŞİD üyesi değilim" dedi. 

Diyarbakır 8. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, mahkeme sanığın tahliyesine karar verdi.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Akepe Denizli Vekili, Kriz Yok Dedi Abisi, Konkordato İlan Etti Bazı Belediyelerde İyi parti ile Akp işbirliği Kızıl Goncalar'ın yapımcısı: ''Bize savaş açtılar ama sonuna kadar mücadele edeceğiz'' Ekrem İmamoğlu'nun Kazanma İhtimaline Karşı yapılan plan