İsviçre'de yaşayan gurbetçi Türkiye ile fiyatları karşılaştırdı: "Allah'ıma dua ediyorum düşmanım dahi gitsin kurtulsun buradan. Yok bitmiş böyle bir pahalılık yok."

2646 izlenme 31 Ocak 2026
Reklamlar
Bir sokak röportajında konuşan ve İsviçre’de yaşadığını söyleyen gurbetçinin sözleri sosyal medyada gündem oldu.  İsviçreli gurbetçi, Türk ekonomisinin geldiği noktaya dikkat çekerek "Allah'ıma dua ediyorum düşmanım dahi gitsin kurtulsun buradan. Yok bitmiş böyle bir pahalılık yok." dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Diğer kızının da Erdoğan'ın danışmanı olduğu ortaya çıktı ''Avrupa Battı, Türkiye Ekonomisi çok iyi'' diyen gurbetçilere tepki gösteren vatandaş sosyal medyada takdir gördü. Tarih 17 Aralık'tan 3 hafta kadar önce, canlı yayında soruluyor MHP'li Kaya: Allah'tan, zamanında bizi uyarmıştı; 'gerekirse papaz elbisesi bile giyerim' diye