Hangi özelliğiyle prof. olduğu belli olmayan şahsa tepki: “Saçmalama cerrahım”

1368 izlenme 29 Aralık 2024
Reklamlar
Prof. olduğu iddia edilen şahıs: "Kuru fasulye de protein, et de protein. Mütevazılığı öğrenmemiz gerekiyor.  Asgari ücret 100 olsa, 100 harcar insanlar. Fakir hayat en sağlıklı hayattır."
Hangi bilgi ve birikimle profesör yapıldığı bilinmeyen şahsın asgari ücretle ilgili sözlerine tepki gösteren Kübra Par, "Hani ağzı olan konuşuyor diye bir laf var ya tam O. E.’a göre. O göbeği 1200 kalori yiyerek mi yaptı acaba. İnsan sinirlenmeden edemiyor” dedi.  
Ece Üner de Demet Evgar’ın başrolünde oynadığı “Bahar” dizisindeki bir sahneye atıfta bulunarak, “Saçmalama cerrahım” sözlerini kullandı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İlahiyatçıdan itiraf: solcular Kâbeniz 6.Filo diyordu kızıyorduk ama haklı olduklarını sonradan gördük Chp ve Ekrem İmamoğlu'na saldırtmak için Chp'li gibi gözüken isimleri seçiyorlar. Yeni asgari Ücreti övmek için eline tutuşturulan kağıttaki palavraları okurken dayanamayıp kendisi bile sırıttı Kent Lokantası önünde sokak röportajı: "86 yaşındayım, evde yemek yapamıyorum, haftada 5 gün burada yiyorum, Allah razı olsun"