Akp Manisa Yunusemre İlçe Kadın Kolları Başkanı halkı 'yardımlarla' tehdit ederek, oy istemişti. (2022)

1576 izlenme 25 Şubat 2024
Reklamlar
akp Manisa Yunusemre İlçe Kadın Kolları Başkanı  halkı 'yardımlarla' tehdit ederek, oy istemişti. (2022)

 "Kömür yardımlarınız geliyor mu?" diye soran kadın, "Allah razı olsun işte biz Recep Tayyip Erdoğan'ı çok sevdiğimiz için 'Reis' diyoruz, biliyorsunuz Mehmet Çerçi (Yunusemre Belediye Başkanı) demiyoruz, 'Çerçi Baba' diyoruz. Çünkü çok iyiliklerini gördük. Daha geçen gün Çerçi babamız kaç çocuğumuza mont, ayakkabı dağıttı. 5 bin çocuğumuza... Eğer bu güzelliklerin, bu yardımların devam etmesini istiyorsak, bu belediyelerin hizmet etmesini istiyorsak sonuna kadar ümmetin lideri Erdoğan'ın, AK Parti'nin, belediyelerin yanında olacağız." ifadelerini kullanıyor.

31 Mart seçimlerinden önce de akp, İstanbul ve Ankara'nın kaybedilmesi durumunda yardımların kesileceğini iddia etmişti. Ancak; Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın kazanması ile birlikte İstanbul ve Ankara'da sosyal yardımlar artarak devam etmişti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Gazeteci Levent Gültekin: " Tayyip Erdoğan'ın elinden dini alalım, sudan çıkmış balığa döner. '' Karamollaoğlu: 'Dünyanın hiç bir yerinde Böyle Pişkin Bir İktidar yok'' Kendin sordur kendin cevapla: Türkiye tarihi böyle çanak sorulu bir program daha görmemiştir. Dizi oyuncusunun 'Ben Türkiyeliyim' sözleri çok büyük tepki çekti