Akp Manisa Yunusemre İlçe Kadın Kolları Başkanı halkı 'yardımlarla' tehdit ederek, oy istemişti. (2022)

1584 izlenme 25 Şubat 2024
Reklamlar
akp Manisa Yunusemre İlçe Kadın Kolları Başkanı  halkı 'yardımlarla' tehdit ederek, oy istemişti. (2022)

 "Kömür yardımlarınız geliyor mu?" diye soran kadın, "Allah razı olsun işte biz Recep Tayyip Erdoğan'ı çok sevdiğimiz için 'Reis' diyoruz, biliyorsunuz Mehmet Çerçi (Yunusemre Belediye Başkanı) demiyoruz, 'Çerçi Baba' diyoruz. Çünkü çok iyiliklerini gördük. Daha geçen gün Çerçi babamız kaç çocuğumuza mont, ayakkabı dağıttı. 5 bin çocuğumuza... Eğer bu güzelliklerin, bu yardımların devam etmesini istiyorsak, bu belediyelerin hizmet etmesini istiyorsak sonuna kadar ümmetin lideri Erdoğan'ın, AK Parti'nin, belediyelerin yanında olacağız." ifadelerini kullanıyor.

31 Mart seçimlerinden önce de akp, İstanbul ve Ankara'nın kaybedilmesi durumunda yardımların kesileceğini iddia etmişti. Ancak; Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın kazanması ile birlikte İstanbul ve Ankara'da sosyal yardımlar artarak devam etmişti.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bağcılar'da Tekstil Firmasının Önünde Çıkan park etme kavgasında Suriyelinin silahla vurduğu bir vatandaş hayatını kaybetti. Melih Gökçek'in Kanalında Aşağılık Provokasyon Yandaş besleme medya, intihar girişimi olduğu iddia edilen durumu böyle verdi: 'Başkan erdoğan Cuma namazını kılmıştı, dönüş yolunda. .' Konuştukça Millet İttifakına Zarar Veriyor