Yolsuzluk iddiaları ve belediyeye akrabalarını doldurduğu ortaya çıkınca yandaşlaştırılan kanala çıkarıp Mansur Yavaş'a iftira attırdılar.

624 izlenme 24 Nisan 2022
Reklamlar
Hakkında yolsuzluklar ve yüzlerce akrabasını belediyede işe aldığı ortaya çıkınca yandaşlaştırılan kanala çıkarıp Mansur Yavaş'a iftira üstüne iftira attırdılar.

Ankara’nın gündemi Mamak Belediyesinde yaşanan yolsuzluk ve işe aldığı yüzlerce akrabasıyken gündem değiştirmek yandaş kanala çıkarıldı

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Canlı yayında bir yandaşın yaptığı kıvırma, baş döndürdü. Mecliste yine bir akepe skandalı: 'Kadınlar sahneye çıkmasın' Putin: ''Merkez Bankasına Karışmıyorum, Karışırsam Durum Türkiye’dekine Benzer Bir Hal Alabilir'' Gerçeklerin yüzüne çarpılması akp'li şahsı çıldırttı.