15 Temmuz'da her şeyin ani geliştiğini iddia etmiş ve sonrasında A. Doğan her şeyi anlatmıştı

14577 izlenme 25 Nisan 2024
Reklamlar
15 Temmuz'da tayyip'le telefon bağlantısı yapan kadın bunun ani gelişen bir olay olduğunu ileri sürmüştü,
Daha sonra yapılan bir ödül töreninde O kanalın o dönem sahibi olan Aydın Doğan, o kadına tayyip'le görüşme karşılığı düğününü yapacağını vaad etmiş.
 “Ben 15 Temmuz gecesi Hande’nin bu başarısını, onun kadar heyecanlanmadan ama bayağı heyecanlı takip ettim. 
Hande bu programı yapabileceğini, Sayın Cumhurbaşkanıyla görüşebileceğini söylediğinde ben bunu nasıl yapabilir misin, becerebilir misin dediğimde yaparım dedi. 
Ben burada bir şey de söylemek durumundayım. 
Hande sen bunu yaparsan ben çok mutlu olurum. 
Ayrıca seninle Çıtçıtınla, sana istediğin yerde düğünü yaparım dedim” dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Ekrem İmamoğlu, tayyip'e yaptığı göndermelere devam ediyor Davutoğlu Eski Partisini Yerden Yere Vurdu Türkiye'nin Konuştuğu vatandaş: Lif sattırmıyorlar, kaç kez karakola çektiler. Susturmak istiyorlar, susmuyorum: Araya girilip son dakika haberi verilince yandaş incindi.