Fatih Altaylı, o şahıs hakkında konuştu

1119 izlenme 03 Ağustos 2024
Reklamlar
Fatih Altaylı, o şahıs için, "Keşke askerden kaçacağına gidip Türkiye için savaşsaydı. Bildiğimiz kadarıyla çürük raporu ile askerden kaçtı değil mi? Sonra hatta hapis de yattı" ifadelerini kullandı.  

Altaylı sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı:  'Benden duymuş olmasın ama eğer Gazze'ye savaşmaya gitmek istiyorsa ya da din uğruna bir yerlere savaşacaksa herhangi bir izne ihtiyacı yok. Doğrudan gidebilir.  


Bunlar da İlginizi Çekebilir

Dönek için Yazdıklarını Canlı Yayında Yırtıp 'Allah Benim Cezamı Versin' dedi. Tayyip: Yolsuzlukların olmadığı, rüşvetin olmadığı, yoksulluğun olmayacağı bir Türkiye’yi biz hallederiz. Mersin Milli Eğitim Müdürlüğü Mini Etek Giyen Öğretmenlerin Bilgisinin İstedi! Veli Ağbaba'dan akp'lileri çıldırtan teklif: 'Meclis'te kolayı yasaklamakla tavır olmaz, Yiğitseniz Kürecik üssünü kapatalım'