Fatih Altaylı, o şahıs hakkında konuştu

1114 izlenme 03 Ağustos 2024
Reklamlar
Fatih Altaylı, o şahıs için, "Keşke askerden kaçacağına gidip Türkiye için savaşsaydı. Bildiğimiz kadarıyla çürük raporu ile askerden kaçtı değil mi? Sonra hatta hapis de yattı" ifadelerini kullandı.  

Altaylı sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı:  'Benden duymuş olmasın ama eğer Gazze'ye savaşmaya gitmek istiyorsa ya da din uğruna bir yerlere savaşacaksa herhangi bir izne ihtiyacı yok. Doğrudan gidebilir.  


Bunlar da İlginizi Çekebilir

Geçtiğimiz yıl 'telefonunu çıkar' dediği gençler tarafından ağzına telefon sokulan vatandaşın ilginç dönüşü İzahı olmayan şeylerin mizahı olur İsrail C.başkanını ağırlayan tayyip'e sert sözler. Temel Karamollaoğlu'ndan Mansur Yavaş'a Övgüler: ''Takdimi 3 senede bir değil her yıl yapın, başımız döndü.''