Muharrem İnce, cumhurbaşkanlığı seçimindeki rakiplerinin tümünden randevu talep etti. İnce'nin talebiyle ilgili konuşan AKP adayı Tayyip Erdoğan ise "Partimde kendilerini kabul edebilirim" dedi.
Erdoğan’a “Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde ağırlayacak mısınız? TV programına çıkacak mısınız?” diye soruldu.
Erdoğan şöyle yanıt verdi:
“Ben ikinci sorunuzdan başlayayım. Özellikle televizyondaki tartışma olaylarına kesinlikle girmek istemiyorum. Çünkü üzerimizden kimsenin prim yapmasını istemiyoruz.
Ancak partimde kendilerini kabul edebilirim. Çünkü burada kabul olayı farklı bir olay. Şu anda bizler partilerin adayları olarak buna girmiş bulunuyoruz. Hem partinin genel başkanı olarak, hem de partimde bu kabulün daha doğru olacağını düşünüyorum.
Ve randevu talebinde bulundular. Ve bu talebe de kısa zamanda cevap verir ve partimizde kendilerini kabul ederiz. Partimize de ayakları alışmış olur.”
İnce, kendisine yöneltilen 'Sayın Erdoğan sizinle aynı ekrana çıkar mı?' sorusuna ise şöyle cevap vermişti:
"Biraz inancım var çıkar diye düşünüyorum. Dün şöyle dedi. 'Türkiye'yi muasır medeniyet seviyesine çıkaracağız' Yani eğer çağdaş ülkelerde olduğu gibi yapmak istiyorsa onlar öyle yapıyorlar. Yani bugün gelişmiş ülkelerde adaylar karşılıklı televizyonla çıkıyorlar, tartışıyorlar. Dün biraz umutlandım, göreceğiz.
Seçimin ikinci tura kalma ihtimalinin görüşmede konuşulup konuşulmadığının sorulması üzerine İnce, "Hayır o konu gündeme gelmedi. Çünkü Sayın Genel Başkan da ben de birinci turda seçileceğimize inanıyoruz"
Erdoğan ailesi yeni sarayı beğenmedi (2019)4237 izlenme
Abdüllatif Şener'in Oğlu, Rehin Aldığı Anneannesini Katletti.709 izlenme
Rusya’dan tahminlerin üzerinde faiz düşüşü45 izlenme
Akşener istifa mı etti ? Şu ana kadar bir yalanlama gelmedi805 izlenme
Instagram add your birthday ne demek? Instagram neden doğum günü istiyor?160 izlenme
Temel Karamollaoğlu: 'Tayyip beyden davacı olacağım'427 izlenme
Metroda da birinci önceliğimiz en fazla oy aldığımız yerler olacak453 izlenme
Aksoy ve PİAR araştırmanın, Mart ayında yaptıkları son anketlerin sonuçları açıklandı13700 izlenme
'Binlerce tarikat şeyhinin bu ülkeye bir akut köpeği kadar faydası yok' diye paylaşım yapınca hedef gösterilmişti
Yaptırım kararı alan ABD, gül ve soylu'nun mal varlıklarına el koydu
The Economist: Orta Doğu'nun kaybedilmesinden yüzyıl sonra İstanbul yeniden ‘Arap' başkenti.
Ayşen Gruda 74 yaşında hayatını kaybetti!