Erdoğan, Muharrem İnce'yi eleştirdi 2. ordu komutanı alkışladı

2571 izlenme 02 Haziran 2018
Reklamlar
Tayyip Erdoğan, geçen gün partisince Malatya’da düzenlenen mitingden sonra Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) tarafından organize edilen “Esnaf buluşmasına” katılmıştı.

Erdoğan burada cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi hedef alarak “Çırağa dükkan teslim edilmez. Siyasetin çıraklarına da Türkiye emanet edilmez. Siyasette hiçbir başarısı, hiçbir tecrübesi olmayanlara ülkenin yönetimini asla veremeyiz. Kardeşlerim; girdiği her yarışı kaybedenlerin ne kendilerine, ne de milletimize verebilecekleri bir şey yoktur” demişti.

Erdoğan’ı bu sözleri salonun ön sıralarında bulunan TESK ve TOBB gibi sermaye patronlarından büyük alkış alırken, alkışlayanlar arasında 2. Ordu Komutanı İsmail Metin Temel’in de bulunması dikkat çekti. Temel, Erdoğan’ın alaylı sözlerini alkışlarken yüzündeki gülümsemeyi de saklama gereği dahi duymadı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Olay tespitler. Afrika'da 54 bağımsız ülke var. 52 tanesinin enflasyonu Türkiye'den düşük Erol Mütercimler : Son kez Halk Tv’ye çıkıyorum TRT, akp'nin 23. yılına özel program yayınlayıp bol bol tayyip övgüsü yaptı Eşi kaçakçılık nedeniyle sınır dışı edilen Suriyeli, 11 yıl önce geldiği Türkiye'nin yetkililerine sordu: "Hangi hakla kocamı sınır dışı ettiniz?"