Ekrem İmamoğlu: 'Eş dost akraba işini kamuda asla sevmedim, yönetici olduğum yerde, akrabam kapıdan içeri giremez'

930 izlenme 08 Nisan 2025
Reklamlar
Ekrem İmamoğlu: “Eş dost akraba işini kamuda asla sevmedim, Akrabam kapıdan içeri giremez. Akrabam gitsin işini yapsın.” ifadeleri gündem oldu.

Benim eşim şahit; bilir. Akrabam kapıdan içeri giremez benim kurumumda, yönetici olduğum yerde. Akrabam gitsin işini yapsın, gücünü yapsın. Burası herkesin eşitlendiği bir yerdir. O bakımdan, inşallah herkesin liyakatinin karşılığını elde ettiği, çocuklarımızı ve gençlerimizin hakkını aldığı günleri hep beraber görürüz. Ben de bunun karşılığını vermek adına, bir nefer gibi çalışmaya, hepinizin huzurunda söz veriyorum."

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bir yandaşın zor anları. İnkar etmek için çırpındı Trump: ''Anlaşmak için Biraz ‘sert’ sevmek gerekiyordu.'' Dış basında bakın Türkiye ve Erdoğan'dan nasıl bahsediliyor .. Tren yolculuğu yapan babaya saldırı.