Seyircilerden gelen soruları yanıtlayan İmamoğlu, kendisine Kavak’taki balık restoranına ilişkin soru sorarken o gün yanında bulunan korumasına keltoş diye bahseden provokatöre cevap verdi.
Seyircinin kullandığı ‘keltoş’ sözüne tepki gösteren İmamoğlu, şunları söyledi:
“SAYGISIZLIK YAPIYORSUN”
“Ama bak saygısızlık yapıyorsun. Keltoş meltoş, öyle bir tarif olmaz. Kabalık yapıyorsun sen. Burada olmayan insanlarla ilgili bir sürü ithamda ve iddiada bulundunuz. Seni kınıyorum bir insana ‘keltoş’ dediğin için. Seninle ilgili bir sürü insan hakkında yaptığın laflardan dolayı bir sürü kötü söz geçer, onlara da karşı dururum.”
“Öyle kabadayı laflar etme bana. Keltoş, meltoş… Birincisi, senin o söylediğin konuda benim hala suç duyurularım devam ediyor. Ben o konuda mağdurum. 25 senedir o balıkçının müşterisiyim. Ben gizli yemek yiyeceğim hem de yolun kenarındaki masada oturacağım. Fırtınalı, karda, marda… Bırak benimle ak Parti ağzıyla konuşmayı. İkincisi oturduğun yerden insanlara terörist diyorsun. O da ak Parti ağzı.
Saadet Partisi Ordu Milletvekili adayı Muammer Bilgiç'den çok ilginç seçim filmi
Elektrik dağıtım şirketlerinin vatandaşı soymak için geliştirdiği yeni sistem
Gazeteci M. Ağırel’in akp'ye geçen o kadın hakkında yaptığı yorumlar, büyük ses getirdi.
a haber, Ankara'nın kupkuru sokaklarında çekim yaparken sarı çizme giydi.
Provokatörden akıl almaz sözler
KILIÇDAROĞLU'NDAN TARİHİ KONUŞMA: 'MİLYONLARIN HAKKINI SAVUNMAK İÇİN BURAYA GELDİM!'
Erol Mütercimler'den Ankara seçimleri iddiası
Atatürk ve diyanet hakkında sözleri sosyal medyada ses getirdi.
İlber Ortaylı, Canlı Yayında Gözyaşlarını Tutamadı.
Almanya Almanya olalı, tayyip'in konvoyu gibi konvoy görmedi
Gazze için ve Arap kralı öldüğünde yas yayını yapan, şehit haberlerine rağmen eğlence yayınlarına devam eden Trt'ye tepki gösterdi.
Abdüllatif Şener'den şok iddialar
Peker'in paylaştığı video a haber ile Barlas'ları Çok Rahatsız Etmiş. 'Saygın kanala operasyon çekiliyor'
Videoyu çeken vatandaş bile isyan etti: 'Ülke ne hale geldi'