Ekrem İmamoğlu Etkinlikte Kaybolan Çocuğu Ailesi İle Buluşturdu

411 izlenme 24 Nisan 2022
Reklamlar
İBB 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda "İBB Çocuk Karnavalı" etkinliği düzenledi. Etkinlikte kaybolan bir çocuk, sahneye çıktı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sarıldı. 

Ekrem İmamoğlu, sahneye çıkıp yanına gelen çocuğa adını sordu. Çocuk adının "Buğra" olduğunu söyledi.  Ekrem İmamoğlu, kaybolan çocuğa sarıldı ve mikrofondan şöyle dedi: "Buğra kaybolduğunu düşünüyor. Kaybolmadı, sadece Ekrem amcasını buldu. Ben Buğra'yı aldım. Annesi, babası bekliyoruz sizi. İyi Bayramlar."  Buğra'nın annesi, Ekrem İmamoğlu'na teşekkür etti.  O anlar kameralara böyle yansıdı:

Bunlar da İlginizi Çekebilir

"24'ünde siz bu kardeşinize yetkiyi verin, ondan sonra bu faizle, şunla bunla nasıl uğraşılır göreceksiniz" Chp'li vekilden O şahsa: ''Trol hiç utanmıyor musun?'' Uludağ'ın Araplara satılacağını iddia ederek bir çok konuda önemli bilgiler verdi Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın katıldığı tartışma programına hazırlık yapıldığı anlara ait kamera arkası görüntüleri paylaşıldı.