İfşacı Diyarbakırlı İşadamından Gece Yarısı Şok Video. akp genel başkanına seslendi: “Ben artık sana ve avanelerine savaş açtım!”

22007 izlenme 26 Nisan 2023
Reklamlar
Diyarbakırlı İşadamından Gece Yarısı Şok Video. akp genel başkanına seslendi: “Ben artık sana ve avanelerine savaş açtım!” 
Sözlerine önce kosa bir hikaye ile başlayan ifşacı işadamı uzun konuşması sırasında bir çok isim verdi.
Geçtiğimiz gün bir konuşmada Kendisinden bahseden Meral Akşener'e teşekkür eden Muhammed Akbulut, kendisine bir şey olursa ''çocuklarım sana emanet'' dedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Çakarlı lüks cipi Cübbeli Ahmet’in kızı kullanıyormuş AKP'li bakanın sadakasını reddeden Dilek Özçelik yaşama veda etti! İş Bankasından anlamlı 10 Kasım videosu Akp İstanbul teşkilatı iddianameyi, halka anlatacakmış.