CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, AKP tarafındanCHP'ye belediye başkanları ile ilgili bir "pazarlık" önerisi geldiğini ancak CHP'nin bunu kabul etmediğini söyledi. CHP Aydın İl Başkanlığı'nın Atatürk Spor Salonu'nda yapılan olağan kongresinde konuşan Tezcan, "Türkiye 17 aydan bu yana olağanüstü şartlar altında yaşıyor. Türkiye'de olağanüstü hal şartları dediğimizde basit bir anayasal durumdan bahsetmiyoruz. Bir darbe ekibinden bahsediyoruz" dedi.
Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın görevden alınmasıyla ilgili
"Bu, iktidar eliyle belediye başkanlarına kumpas kurma planıdır" yorumunda bulunan Tezcan, "Biz bu kumpasa ortak olmayacağız. Belediye başkanlarımızı size yedirmeyeceğiz. Bize kirli bir pazarlık önerdiler. 'Biz kendi işimize gelmeyen belediye başkanlarını istifa ettireceğiz, siz de istifa ettirin.
İstifa etmezlerse savcılık, adliye yolu açılır' dediler. Biz buna ortak olmadık çünkü belediye başkanlarımızın verilmeyecek bir hesabı yoktur. Belediye başkanlarını görevden almak halkın iradesine kumpas kurmaktır" ifadelerini kullandı.
Suriyeliler, Zeytin Dalı Harekâtı’na katılmak için dilekçe verdi609 izlenme
TOKİ 100 bin sosyal konut projesi için çekiliş tarihini açıkladı782 izlenme
Kendi gitti ekibi deşifre olmaya başladı. Gece kulübü alan, tekne yaptıran emniyet müdürleri1181 izlenme
BİNALİ YILDIRIM'DAN BEDELLİ ASKERLİK AÇIKLAMASI!507 izlenme
Metroda da birinci önceliğimiz en fazla oy aldığımız yerler olacak447 izlenme
İlginç şeyler oluyor. Halkın Bir Kısmına Marjinal Diyenlere Bak Sen3955 izlenme
Okuldaki mozaik döşemeyi ‘Türk’ diye söktüler1042 izlenme
6,95 milyarda 1 ihtimal gerçek oldu; Sayısal Loto ve Şans Topu aynı rakamlara çıktı!3709 izlenme
İyi parti yerel seçimler için ittifak yapıp yapmayacağı konusunda kararını verdi
Şimşek: 14 yıl daha böyle yönetirsek Avrupa ile arayı kapatıyoruz
"Erdoğan üçüncü kez aday olabilir mi?" Sorusuna YSK'dan kafa karıştıran yanıt!
Gelecek Partisi Konya'ya gidecek olan Erdoğan'a hoş geldin pankartı: Davutoğlu'nun memleketine hoş geldiniz