Bir sosyal medya hesabı 15 Temmuz'u, 5 gün önceden bildirmişti. ''Reisin ordusu ülkemize hayırlı olsun'

4559 izlenme 11 Ekim 2025
Reklamlar
Foto siyaset’ isimli bir sosyal medya hesabı  darbeyi ve sonrasını 5 gün önceden yazmıştı. Takipçileri arasında tayyip'in danışmanları Yiğit Bulut, İbrahim Kalın, Melih Gökçek gibi bir çok akp'li isim vardı.  

Fotoğraf & Siyaset isimli twitter hesabın akp’li Erol Olçok’a ait olduğu bir çok kişi tarafından iddia edilmişti.   

Gazeteci yazar Ahmet Nesin, “Erol Olçok bence bildiklerini erken açıkladığı için öldür**dü, bu darbeciler tarafından da olabilir, önleyenler tarafından da.” diye yazmıştı.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Diyarbakır'da saldırıya uğrayan hamburger şubesinin ortağı: 'Polis memurlarına neden gözaltına almadıklarını sorduk. bir cevap alamadık." Kameraların kapalı olduğunu Zannederek Konuştu: 'Biz ÖTV'yi Arttırmayı düşünüyorduk' Seçim öncesi belediyeye doldurdukları partililerin atılması ve İmamoğlu'nun ziyaretleri erdoğan'ı kızdırmış Akepe'den 10 Kasım videosu